
5 gangen menu aan 79 euro pp
Van dinsdag tem donderdag
Kaas i.p.v dessert + € 6
Aangepaste wijn 3 glazen € 36
Aangepaste sappen 3 glazen €27
6 gangen menu aan 99 euro pp
Van dinsdag tem zaterdag
Kaas i.p.v dessert + € 6
Aangepaste wijn 4 glazen € 48
Aangepaste sappen 4 glazen €36
Lunch vanaf 46 euro
Op Donderdag en vrijdag
Voorgerecht, Hoofdgerecht en Koffie € 46
Menu
Herfst salade, Aïoli
Warme Tomaten Consommé
Mille-Feuille, Abrikozenpit olie
Berenklauw, Padron, Komkommer, Geitenkaas
Zuurdesembrood & Kruidenboter
6 gangen Langoustine OF Pesto, Pecorino
Cappelletti, Aubergine, Citrus
Gerookte dooier, Pastinaakflan, Eikhaas
“Chicken of the Woods”
Procureur Duroc Batallé OF Zoete Maïs, Truffel, Miso
Gebrande Paprika, Habazero
Optie Boekweit, L’Etivas, Weegbree, Appel
Mascarpone Sorbet, Dropplant, Dragon, Peer, Meringue
Dranken
Gin Tonic
White Negroni Vijgenblad
Spaanse bubbel
Rabarber, Cassis
Suggestie Kombucha
Mikkeller, Energibajer Bier 0% 33cl
Bru Plat/Bruis 0,5Lt / 1Lt
Zinnebir, Brassserie de la Senne 33cl
Bruur, La bière des frères 33cl
Geuze, 3 Fonteinen 37,5cl €
Pimpernel Trippel, Jessenhofke, 33cl
Nelson Sauvin Blond, Karrelees 75cl
Cuvee de Ranke, De Ranke 75cl €
Back to Black ’20, De Ranke 75cl
Mariana, Berliner Weisse 75cl
Legatus, At Tack 75cl
Grapevine, De Ranke 75cl
Geuze Vintage ‘16, 3 Fonteinen 37,5cl
Zenne y Frontera ‘22, 3 Fonteinen 75cl
meuZenne '20, Vin de Liege 75cl
(Z.)Pierre Frick ’15 Le 3 Decembre
Slow koffie, Bialetti of Kruiden thee
Sake / Vermouth / Brum / ...
Gerookte Peer
Wijnen
Fete Parisienne, Sadon Huguet
Brut, Chateau de Bioul
Extra Brut, Fallet-Gourron, (37,50 cl)
Blanc de Blancs, Yves Delporte
Millésime 2018, Yves Delporte
Chamery 1er Cru, C. Perseval
Cumières, G. Laval
El Pinto 2023, La Parillo
Vom Opok 2020, Sepp&Maria Muster
Chardonnay 2022, Julien Renard
Chardonnay 2021, Saalwächter
Les Perrières 2019, Guillot-Broux
Grittermatte 2013, Julien Meyer
Wald Portier 2020, J. Tennstedt
62, 2020, Sadon Huguet
Trésor d’Aiglepierre 2005, J-M Brignot (50cl)
Schlicht und ergreifend 2020, Schmeltzer
Obreptice 2020, Casot des Mailloles
Ribolla Giallo 2019, Dario Princic
Montemarino 2007, S. Belotti
Jakot 2014, Radikon (50cl)
Queue De Pie 2021, Valentin Valles
Spätburgunder 2020, Saalwächter
La Myotte 2019, Guillot-Broux
Rouge 2022, Henri Chauvet
La Chantelée 2016, S. Bernaudeau
Vieilles Vignes 2020, Simon Busser
14, 2020, Sadon Huguet
Saint-Estèphe ‘95/’96, Cos Labory
Valpolicella 2016, Quintarelli
Dolcetto d’Alba 2022, G. Rinaldi



